Αloe Lips

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010


Η Aloe Vera το jojoba και το κερί Μελισσών συνδυάζονται για να δημιουργήσουν το εκλεκτότερο προστατευτικό των χειλιών για όλες τις εποχές, που κυκλοφόρησε ποτέ στην αγορά. Μαλακώνει και ενυδατώνει τα χείλη σας. Μικρό μέγεθος, που το κάνει εύχρηστο για οποιαδήποτε στιγμή.

Αloe Heat Lotion


Eίναι μια μαλακτική λοσιόν, που περιέχει θερμαντικούς παράγοντες και Aloe Vera.Ικανή με μια επάλειψη να σας ανακουφίσει απτό στρες και την ένταση

R3 Factor


Συγκρατεί την υγρασία, αποκαθιστά την ελαστικότητα, ανανεώνει και δίνει μια αστραφτερή, υγιεινή λάμψη. To R3 Factor ένας πλούσιος συνδυασμός, σταθεροποιημένου ζελέ Αλόης Βέρα, διαλυτού κολλαγόνου, α-υδροξύ-οξέων (οξέων φρούτων) και της θρεπτικής υποστήριξης της επιδερμίδας από τις βιταμίνες Α και Ε, αποτελεί την πρώτη γραμμή της άμυνας σας. Είναι ιδανικό για να βοηθήσει στη διατήρηση του χρώματος της υγείας, της υφής και αίσθησης της επιδερμίδας σας. 56g

Forever Marine Mask


Η Μάσκα με θαλάσσια Εκχυλίσματα της Forever χαρίζει ένα 6αθύ καθαρισμό, ενώ επαναφέρει το δέρμα στη φυσική του κατάσταση, με τη βοήθεια φυσικών ιχνοστοιχείων και μετάλλων από τη θάλασσα (από φύκια), μαζί με τις υπερ-ενυδατικές ιδιότητες της Αλόης Βέρα, του Μελιού και Εκχυλίσματος Αγγουριού. Αυτή η εύκολη στη χρήση μάσκα βαθιάς διείσδυσης, θα κάνει την επιδερμίδα σας να αισθάνεται και να δείχνει ανανεωμένη και αναζωογονημένη. 4οζ (120ml).

Forever Epiblanc


Οι κηλίδες και οι φακίδες της επιδερμίδας, είτε σαν αποτέλεσμα της επίδρασης των στοιχείων της φύσης είτε εκ γενετής, μπορούν να αποτελέσουν παρελθόν. To Forever Epiblanc είναι μια μοναδική σύνθεση που έχει ειδικά δημιουργηθεί για να λαμπρύνει την όψη και να εξομαλύνει τον τόνο της επιδερμίδας, συμβάλλοντας στην ελαχιστοποίηση της εμφάνισης σκούρων κηλίδων. 10oz(30ml).

Forever Alpha-E Factor


Μια πλούσια σύνθεση επιλεγμένων συστατικών ειδικά για την ενίσχυση της επιδερμίδας. Ένα από τα «εξυπνότερα» προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας που κυκλοφόρησαν ποτέ, έχει παρασκευασθεί επιστημονικά, ώστε να προσφέρει τα κορυφαία ωφελήματα της θρέψης και της εξισορρόπησης της επιδερμίδας. H αντιρρυτιδικη και συσφικτική ενεργή δράση παρέχει ενεργά αποτελέσματα αποκατάστασης. Δοκιμάστε το πολλές φορές τη μέρα, αν υπάρχει ανάγκη. 30ml.

Forever Aloe Scrub


Το έλαιο Jojoba που έχει διασκορπιστεί σε αγνή Αλόη Βέρα, είναι αρκετά ήπιο για καθημερινή χρήση -ακόμα και στο πρόσωπο σας - . Το Πίλινγκ από Αλόη ενεργεί για την απομάκρυνση των νεκρωμένων κυττάρων της επιδερμίδας, ανοίγει τους πόρους και προετοιμάζει το δρόμο για μια μοναδική διαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας σας, αποκαλύπτοντας μια «καινούργια» επιδερμίδα που ακτινοβολεί από υγεία. 100g.

Forever Alluring Eyes


Ελαττώνει την εμφάνιση των ρυτίδων, τις λεπτές γραμμές, τις «σακούλες» και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια , ενώ βελτιώνει την απαλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Η Κρέμα Ματιών με Αλόη Βέρα, είναι πλούσια σε Αλόη Βέρα, σε φυσικά μαλακτικά που προέρχονται από έλαια καρύδας, jojoba και φυσική βιταμίνη Ε - όλα θρεπτικά συστατικά, που ρυθμίζουν και δεσμεύουν την υγρασία. 28g.

Aloe Vera Gelly


Μοιάζει ουσιαστικά με το εσωτερικό του φύλλου της Αλόης Βέρα. Το ολοκληρωτικά Σταθεροποιημένο Ζελέ Αλόης Βέρα λιπαίνει με ασφάλεια τους ευαίσθητους ιστούς. Αυτό το πλούσιο, διαφανές ζελέ, που περιέχει διαβρέκτες και ενυδατικά απορροφάται ταχύτατα και μπορεί να σας χαρίσει μια υπέροχη, μοναδική ανακούφιση. 118ml.

Aloe Propolis Creme


Δώστε κάτι περισσότερο από μια απλή ενυδάτωση και εξισορρόπηση της επιδερμίδας σας, με το πλούσιο, κρεμώδες μίγμα του Σταθεροποιημένου Ζελέ Αλόης Βέρα, με Πρόπολη Μελισσών. Σε αυτό το μίγμα της Κρέμας Αλόης με Πρόπολη προσθέσαμε Χαμομήλι και σύμφυτων (comfrey), δύο από τα καλύτερα βότανα περιποίησης της επιδερμίδας, μαζί με Βιταμίνες Α και Ε για τέλειο αποτέλεσμα. 113g.

Aloe MSM Gel


Το MSM είναι μία οργανική ένωση του θείου,που βρίσκεται σχεδόν σε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς και είναι το τρίτο σε ποσότητα συστατικό που περιέχεται στο σώμα μας.Το ΜSM έχει συνδυαστεί με αγνό ,Σταθεροποιημένο Ζελέ Αλόης Βέρα και δύο πανίσχυρα συστατικά, που προσφέρουν καταπραϋντικά ανακούφιση.

Aloe Moisturizing Lotion


Η Υδατική Κρέμα Αλόης Βέρα είναι καταπληκτική, τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα. Αυτή η πλούσια λοσιόν συνδυάζει τη δύναμη του αγνού Σταθεροποιημένου Ζελέ Αλόης Βέρα με τις καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητες, της Αλλαντοίνης, του βερυκοκελαίου, του ελαίου jojoba, της ελαστίνης και του διαλυτού Κολλαγόνου. 118ml.

Aloe Lotion


Ένα εξαιρετικό, γενικό ενυδατικό προϊόν για το πρόσωπο και το σώμα. Η Κρέμα Αλόης Βέρα, συνδυάζει τη μέγιστη συγκέντρωση αγνής, Σταθεροποιημένης Αλόης Βέρα με jojoba, Κολλαγόνο, ελαστίνη, και Βιταμίνη Ε σε μια εκλεπτυσμένη λοσιόν, με απαλό άρωμα αλλά με διάρκεια στην ανακούφιση της ξηρής, ερεθισμένης επιδερμίδας. Αποκαθιστά ταχύτατα την εύθραυστη ισορροπία του ρΗ της επιδερμίδας, διατηρώντας την απαλή και τρυφερή. 118ml.

Aloe First


Ένα εύχρηστο σπρέι, που βασίζεται στο αγνό Σταθεροποιημένο Ζελέ Αλόης Βέρα. To Aloe First περιέχει Πρόπολη Μελισσών, Αλλαντοϊνη και 11 μοναδικά φυτικά εκχυλίσματα. Με ρυθμισμένο ρΗ, για να είναι ανεκτό και από την πιο ευαίσθητη επιδερμίδα. 475ml.

Aloe Body Toning Kit


Αφεθείτε στη φροντίδα που σας προσφέρει το Τονωτικό Σετ Σώματος με Αλόη. Θα σας βοηθήσει να περιποιηθείτε, να τονώσετε και να συσφίξετε το σώμα σας, μειώνοντας την όψη της κυτταρίτιδας. Φυτικά συμπλέγματα από την Ευρώπη και παράγοντες που δημιουργούν την αίσθηση της ζέστης, βοηθούν να αναζωογονηθεί η κυκλοφορία και να καθαρίσει η επιδερμίδα, απελευθερώνοντας τα παγιδευμένα υγρά, που μπορούν να οδηγήσουν στην κυτταρίτιδα. Τα προϊόντα διατίθενται και μεμονωμένα.

Aloe Body Toner


Αυτή η Τονωτική Κρέμα Σώματος με Αλόη Βέρα, με έντονα θερμαντική ιδιότητα και με τη δύναμη του Σταθεροποιημένου Ζελέ Αλόης Βέρα, χρησιμοποιείται μαζί με επίθεμα ζελατίνας, για να τονώσει την επιδερμίδα σας χαρίζοντας σας ένα πιο καλλίγραμμο σώμα. Συνδυάσαμε την Αλόη Βέρα και άλλα διαλεγμένα Βότανα από την Ευρώπη, με δύο σημαντικούς θερμαντικούς παράγοντες: το λάδι Κανέλλας και το Capsicum. Καθαρίζει την επιδερμίδα, απελευθερώνει τα εγκλωβισμένα υγρά και ελαχιστοποιεί την εμφάνιση κυτταρίτιδας. 113g.

Aloe Body Conditioning Creme


Mε αυτήν συσφικτική κρέμα σώματος από Aloe Vera και πλούσια εκχυλίσματα ευρωπαϊκών βοτάνων, επιτυγχάνεται η σφικτή και συγχρόνως αίσθηση της επιδερμίδας σας. Χρησιμοποιείται μετά την εφαρμογή της κρέμας (τόνωση - αδυνάτισμα) με μασάζ τοπικά ή και σαν ολοκληρωμένη περιποίηση σώματος. Η αίσθηση που αφήνει είναι θαυμάσια.

Gentleman’s Pride


Ένα μίγμα μαλακτικών και ενυδατικών χωρίς οινόπνευμα, που συνδυάζεται με αγνό Σταθεροποιημένο Ζελέ Αλόης Βέρα. Η Λοσιόν Ξυρίσματος Forever Gentleman's Pride, παρασκευασμένη με δενδρολίβανο και χαμομήλι, αποτελεί ένα καταπραϋντικό «άφτερ σέιβ» με πεντακάθαρο, αρσενικό άρωμα.

Forever Bright Toothgel


Τα δόντια σας θα ακτινοβολούν με την Οδοντόκρεμα της Forever, ένα προϊόν που δεν περιέχει υλικά τριψίματος και φθόριο-και συνδυάζει το 100% σταθεροποιημένο ζελέ της Αλόης Βέρα με την πρόπολη των μελισσών. Το αποτέλεσμα είναι ένα προϊόν που διατηρεί δροσερή την αναπνοή και λευκαίνει τα δόντια με φυσικό τρόπο. Η οικογένεια σας θα αγαπήσει τα φυσικά αρώματα της μέντας και του δυόσμου, όπως και την αίσθηση φρεσκάδας στο στόμα τους.

Forever Aloe Styling Gel


Ένα επαναστατικό ζελέ styling μαλλιών που βασίζεται στην Αλόη Βέρα και ενισχύει και αποκαθιστά τα μαλλιά σας. Το Forever Aloe Styling Gel δεν περιέχει οινόπνευμα και προσφέρει εξαιρετικό κράτημα, άφθονη λάμψη και όγκο, για δυνατά μαλλιά με στυλ. 225g.

Forever Aloe Pro-Set


Ένα προϊόν χωρίς οινόπνευμα, πλούσιο σε πρωτεΐνες, που δυναμώνει, ρυθμίζει και ενυδατώνει ενώ συγχρόνως προσφέρει ένα μακράς διαρκείας φυσικό στήριγμα! Το κεκαθαρμένο νερό και το Σταθεροποιημένο Ζελέ της Αλόης Βέρα αναπληρώνουν τις απώλειες της υγρασίας. Φιλικό με το όζον. 177ml.

Avocado Face & Body Soap


To αγνό και απαλό σαπούνι περικλείει όλες τις πλούσιες και ενυδατικές ιδιότητες του αβοκάντο,ώστε να αφήνει το πρόσωπο σας υπέροχα ενυδατωμένο και καθαρό.Το απαλό άρωμα του κίτρου θα σας συντροφεύει και αναζωογονεί κάθε φορά που θα κάνετε μπάνιο.

Aloe-Jojoba Shampoo


Αποκτήστε λαμπερά, απαλά και ευκολοχτένιστα μαλλιά, με αυτό το προϊόν καθαρής Αλόης Βέρα, με το ισορροπημένο ρΗ. Η ενζυματική δράση του απομακρύνει και διαλύει τα νεκρωμένα κύτταρα, συμβάλλοντας στη διατήρηση της υγείας των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής - και επιτρέποντας την αποκατάσταση των υγιών ιστών. Είναι απαλό, συμπυκνωμένο, με παρατεταμένη δράση και κατάλληλο για όλους τους τύπους των μαλλιών. 296ml.

Aloe-Jojoba Conditioning Rinse


Δώστε στα μαλλιά σας αριστοκρατική εμφάνιση και αίσθηση με μια εξισορροπητική περιποίηση, με ρυθμιστικό pH, που συνδυάζει άριστα το αγνό, σταθεροποιημένο ζελέ της Αλόης Βέρα με jojoba, έναν παράγοντα που εξουδετερώνει τα ηλεκτροστατικά φορτία και, κατά δεύτερο λόγο, καλύπτει προστατευτικά τις τρίχες των μαλλιών σας και εξαφανίζει την ψαλίδα. 235ml.

Aloe Sunscreen


Με δείκτη προστασίας 30, η Αντηλιακή Κρέμα Αλόης Βέρα της Forever παγιδεύει τις ακτίνες UVA και UVB. Παρασκευασμένη από αγνό, Σταθεροποιημένο Ζελέ Αλόης Βέρα, ενυδατικά και διαβρέκτες, διατηρεί τη φυσική ισορροπία της υγρασίας της επιδερμίδας. Είναι μια αντηλιακή που συνδυάζει τη σύγχρονη επιστήμη με τα φυσικά συστατικά, ώστε να καταπραΰνει, να τρέφει και να ενυδατώνει. 118ml.

Aloe Sunless Tanning Lotion


Προσφέρετε στον εαυτό σας ένα φυσικό, απαλό, ομοιόμορφο μαύρισμα, χωρίς τη βλαβερή επίδραση των υπεριωδών ακτινών. Η Κρέμα Αλόης για Μαύρισμα Χωρίς Ήλιο χαϊδεύει την επιδερμίδα σας με ένα πλούσιο μείγμα Αλόης και ενυδατικών συστατικών, για ασφαλές αποτέλεσμα που διαρκεί όλο το χρόνο. 118ml.

Aloe Ever-Shield


To Αποσμητικό στικ Aloe Ever-Shield θα σας διατηρήσει φρέσκους και γεμάτους αυτοπεποίθηση με το καθαρό άρωμα του. Είναι τόσο ήπιο, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως μετά ξύρισμα ή την αποτρίχωση της μασχάλης. Δεν λεκιάζει τα ρούχα . Δεν περιέχει αργίλιο.

Aloe Bath Gelee


Αυτό το απαλό,ενυδατικό αφρόλουτρο,είναι πλούσιο σε αγνό Ζελέ Αλόης Βέρα και θα σας χαλαρώσει. Οταν το χρησιμοποιείτε με την λούφα ,σας βοηθά να απαλλαγείτε απο τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας,αποκαλύπτοντας μια νέα,απάλη,φωτεινή όψη.

25th Edition Γυναικεία Κολόνια σε Σπρέι


To 25th Edition για Γυναίκες είναι ένα δροσερό μπουκέτο λευκών λουλουδιών που ενώνουν τα πέταλα τους με ζεστό ξύλο μόσχου, για να δημιουργηθεί ένας απαλός, βαθιά θηλυκός χαρακτήρας. 50ml.

25th Edition Ανδρική Κολόνια σε Σπρέι


To 25th Edition για Άνδρες είναι ένα ρευστό αρωματικό απόσταγμα φτέρης, με ένα αισθησιακό, αρρενωπό μίγμα από νότες φρούτων, βοτάνων και ξύλου που διαρκεί και διατηρείται πάντα δροσερό. 50ml.

Sonya Μολύβια Χειλιών


Βελούδινα και απαλά μολύβια χειλιών SONYA γλιστρούν τρυφερά για να υπογραμμίσουν και να τονίσουν τα χείλη σας με ευκολία.

Sonya Μολύβια Ματιών


Τονίστε τα μάτια σας και δώστε έμφαση στο βλέμμα σας με την αποκλειστική σύνθεση με Aloe Vera. Χρώματα σταθερά, μεγάλης διάρκειας και βελούδινο αποτέλεσμα. Απαλή σύνθεση που δε δημιουργεί αλλεργίες. Διατίθεται σε 4 αποχρώσεις.

Sonya Μάσκαρα ματιών-διορθωτικό φρυδιών



Ειδικά σχεδιασμένη για ευαίσθητα μάτια,η μάσκαρα SONYA δίνει όγκο και μακραίνει τις βλεφαρίδες, ενώ ταυτόχρονα τις αφήνει απαλές και πλούσιες.

Διορθωτικό φρυδιών: Αυτή η κρυστάλλινη ρυθμιστική σύνθεση με Αλόη Βέρα, είναι τέλεια για να δώσετε σχήμα στα φρύδια σας, τονίζει και βοηθά τα φρύδια να σταθούν

Sonya Διαφανής Πούδρα


Aυτή η τέλεια βελούδινη στη σύνθεση πούδρα, προσφέρει μεταξένιο ,πλούσιο τελείωμα, κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Ιδανική για μικρά φρεσκαρίσματα κατά την διάρκεια της ημέρας. Η διαφανή πούδρα Sonya μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη τής πάνω από την βάση cream to power foundation,για πιο λαμπερό και μεγαλύτερης Διακρίας μακιγιάζ. Απλώστε την πούδρα, σε συνδυασμό με την βάση και το κονσίλερ. Αναμείξατε την επίσης με το ρούζ, για να απαλύνετε το τόνο του.

Sonya Palettes


Είναι εύκολο να αναδείξετε την ομορφιά σας με τις μοναδικές Παλέτες Μακιγιάζ για τα μάτια, τα χείλη και τα μάγουλα. Επτά διαφορετικές παλέτες, περιέχουν συνδυασμούς αποχρώσεων που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση.

Sonya Lipstick


Κρεμώδη, πλούσια σε Αλόη Κραγιόν, σε μια ποικιλία 16 αποχρώσεων, από το αθώο μέχρι το δραματικό. Ενυδατικά κραγιόν, που είναι φτιαγμένα για να γλιστρούν και να διαρκούν πολλές ώρες.

Sonya Lip Gloss


Ξυπνήστε το χρώμα των χειλιών σας, με τα απαλά Μεγάλης διάρκειας Λιπ Γκλος με Αλόη Βέρα. Διατίθενται 4 λαμπερές αποχρώσεις.

Sonya Eyeshadow Trio


Αυτή η απαλή σύνθεση με Αλόη Βέρα καταπραΰνει και ηρεμεί την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Δυο τέλειοι αστραφτεροί συνδυασμοί, η «Springtime» και η «Sedona», θα σας κάνουν να φαίνεσθε ομορφότερες σε μηδέν χρόνο. Για απαλή εμφάνιση, χρησιμοποιείστε τις όπως είναι. Για να τονίσετε περισσότερο τα μάτια σας, χρησιμοποιείστε τις υγρές.

Sonya Eyeshadow


Τονίστε τα μάτια σας με φυσικό τρόπο με τις απαλές Σκιές Ματιών Sonya. Διατίθενται σε μια ποικιλία 24 αποχρώσεων, από τα λαμπερά περλέ έως τα βελούδινα ματ, που θα ταξιδέψουν τα μάτια σας από το αθώο στο δραματικό και οπουδήποτε ανάμεσα.

Sonya Cream to Powder Foundation


Η ομορφιά αναδεικνύεται απλά και φυσικά με τη Βάση σε Κρέμα μακράς διαρκείας Sonya Foundation. Σε 12 φυσικές αποχρώσεις που παρασκευάσθηκαν για να ενισχύσουν τον μοναδικό τόνο της επιδερμίδας σας. Εφαρμόζουν με μεταξένια απαλότητα και τελειότητα σαν μια δεύτερη επιδερμίδα. Με καθρεφτάκι και σφουγγαράκι εφαρμογής.

Sonya Colour Concealer Wheel


Η παλέτα κονσίλερ Sonya προσφέρει πέντε πρωτότυπες αποχρώσεις σε μια συσκευασία, ώστε να ταιριάζει τέλεια με οποιαδήποτε απόχρωση προσώπου. Είναι ο ιδανικός τρόπος για να κρύψει μικροατέλειες και να δώσουμε ενιαίο τόνο στην επιδερμίδα με ένα φυσικό, άψογο φινίρισμα, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Sonya Blush


Διαλέξτε από τις 11 αποχρώσεις Ρουζ Sonya, για να τονίσετε τα "μήλα" του προσώπου σας και να δώσετε υγιή λάμψη στα μάγουλα σας. Προσθέστε φυσική και υγιή όψη στα μαγουλά σας!

Sonya Aloe Eye Makeup Remover


Αυτή η μοναδική, χωρίς λιπαρά σύνθεση, με ζελέ Αλόης Βέρα, προσφέρει απαλό αλλά και ολοκληρωμένο καθαρισμό από το μακιγιάζ. Το κυριότερο συστατικό της, το ζελέ Αλόης Βέρα, προσφέρει τα καταπραϋντικά, εξισορροπητικά και θρεπτικά πλεονεκτήματα που χρειάζεται η επιδερμίδα σας.

Sonya Aloe Refreshing Toner


H τονωτική λοσιόν Sonya Aloe Refreshing Toner με εκχυλίσματα από λευκό τσάι, χωρίς προσθήκη οινοπνεύματος, παρέχει πλούσια ενυδάτωση και βοηθά στην διατήρηση της υγρασίας της επιδερμίδας σας. Εφαρμόστε τη λοσιόν μετά τον καθαρισμό με το Sonya Αloe Refreshing Toner

Sonya Aloe Purifying Cleanser

To γαλάκτωμα καθαρισμού χαρίζει στο πρόσωπο σας εκπληκτική αίσθηση απαλότητας, φρεσκάδας και καθαριότητας, κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Για καλυτέρα αποτελέσματα, συνεχίστε την περιποίηση με την τονωτική λοσιόν Sonya Aloe Refreshing Toner και τα άλλα προϊόντα της σειράς Sonya Skin Care

Sonya Aloe Nourishing Serum


O υπέροχος ορός Sonya Aloe Nourishing Serum με εκχύλισμα από λευκό τσάι συντηρεί και αποκαθιστά την υγρασία της επιδερμίδας σας και δημιουργεί μια τέλεια βάση για την κρέμα εξισορρόπησης.

Sonya Aloe Deep-Cleansing Exfoliator


To πήλινκγ με αλόη και κόκκους φυσικής jojoba κάνει την επιδερμίδα σας λεία και απαλή. Η αλόη αποτελεί έναν τέλειο ενυδατικό παράγοντα, ενώ οι ανάλαφροι κόκκοι jojoba προσφέρουν στο δέρμα σας το βαθύ καθαρισμό που χρειάζεται. Είναι αρκετά απαλό, ώστε να το χρησιμοποιείτε σε εβδομαδιαία βάση

Sonya Aloe Balancing Cream


H κρέμα εξισσορόπησης περιέχει Αλόη σε συνδυασμό με αναζωογονητικά εκχυλίσματα και προηγμένα ενυδατικά στοιχεία. Χρησιμοποιήστε τα μαζί με το Sonya Nourishing Serum και θα νιώσετε το δέρμα σας τόσο απαλό, λείο και ενυδατωμένο όσο ποτέ άλλοτε

Aloe Fleur de Jouvence


Για να δημιουργήσουμε μια από τις πιο αποτελεσματικές συλλογές προϊόντων αποκατάστασης της ομορφιάς που έγιναν ποτέ, πήραμε αγνό Σταθεροποιημένο Ζελέ Αλόης Βέρα, το συνδυάσαμε με φυσικά υδρολυμένη ελαστίνη και Κολλαγόνο και προσθέσαμε μοναδικά ενυδατικά, γαλακτωματοποιητές και διαβρέκτες.

Nature-Min


Ο οργανισμός σας μπορεί να ωφεληθεί από θρεπτικά συστατικά που είναι κρυμμένα στο βυθό της θάλασσας. To Nature-Min χρησιμοποιεί μια ανόργανη βάση από φυσικές αποθέσεις του θαλάσσιου βυθού και δεσμευμένα υδρόβια φυτά και άλλους οργανισμούς, παρέχοντας τα περισσότερα μεταλλικά στοιχεία που βρίσκονται στον ανθρώπινο οργανισμό - περιλαμβανομένων του ασβεστίου, του φωσφόρου και του μαγνησίου - σε ισορροπημένες αναλογίες. 180 Δισκία.